Blogu' lu' Marcus

13/09/2012

Sarpele Cand Il Doare Capu’ Iese La Drumu’ Mare, Chiombu’ In Aceeasi Situatie Face Export De Mahala Damboviteana La Bruxelles

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:58
Tags: , , , ,


Monica Macovei:- Domnule Presedinte si distinse colege si colegi parlamentari,
Pe aceasta cale tin sa va informez ca din revistele „Arici Pogonici” si „Nu mi-e frica de Bau-Bau” reiese faptul ca la Referendum-ul de destituire a presedintelui Basescu, USL , prin numitul Dragnea, a introdus in urne peste un milion si jumatate de voturi false, dupa cum au recunoscut cei un milion si jumatate de romani care le-au introdus in momentul in care, scosi din biserica, au fost pusi sa jure cu mana pe Bibile ca Dragnea i-a pus sa fraudeze astfel Referendum-ul.

Pentru ceea ce li s-a intamplat pedelistilor trimisi de chiombila uzurpacila pe cai mari la Bruxelles, cu tolba plina de delatiuni , de minciuni si de aberatii in speranta ca vor reusi sa prosteasca parlamentarii europeni „in corpore” romanul,in hatrosenia lui milenara, are o vorba :”i-a mancat in cur ca pe Zambilica”.
Avand probabil convingerea ca daca Barroso si cu madam costum taior oranj au pus-o de inventat sintagme noi in „stiinta politichiei” cum ar fi „puci sau lovitura de stat parlamentara” sau alte asemenea trasnai care sa justifice samavolnicia fara precedent istoric sau mondial in ale uzurparii de putere prin care chiombu a fost reinscaunat de mai marii popularilor de la Bruxelles, solicitand o dezbatere parlamentara pe tema salvarii statului de drept de catre uzurpacila in Romania vor reusi sa vanda castraveti la gradinari si vor convinge onor Parlamentul European ca in Romania chiar a avut loc o tentativa de lovitura de stat, ei nu au reusit sa faca altceva decat sa se umple de ridicol si penibil.
Arma letala no.1 a basescului la Bruxelles, comisara enkadevisto-gestapovista cu gene de Ana Pauker in devenirea ei politica, Monicuta Macovei, s-a apucat sa debiteze ineptii care mai de care mai fara de noima, fara nicio acoperire logic-argumentativa sau faptica cum ca, pe langa alte nazbatii la care s-au dedat USL-istii pentru a „tandariza” statul de drept, acestia ar fi avut in vedere si schimbarea unor procurori care se ocupau, se ocupa si probabil se vor mai ocupa vreo doua-trei milenii cu anchetarea fraudelor de la Referendum, fraude care numai asa intr-un dosar aduc la f’un milion juma’ de voturi trucate. In viziunea betivanei, fosta procuror comunist, dupa reintronarea lui uzurpacila alde Ponta si Antonescu incearca pe toate caile inlocuirea vajnicilor aparatori ai statului de drept din Romania, procurorii gestapovisti ai basinosului, cucuoana uitand sa spuna ca de fapt singurul care-i poate „numi si denumi” adicatelea demite pe respectivii nu este altul decat basescu reloaded prin lefegii sai Morar si Kovesi. Ori daca pana la Referendum se mai pastra un oarecare aer de independenta a procuraturii, atat in timpul Refendumului cat mai ales dupa, baietii si-au dat dracului mastile jos si joaca in curtea lui chiombila uzurpacila dupa cum le canta sau le descanta stapanul, ajungand pana la penibilul de a fugari cu Biblia in mana pasnicii locuitori ai satelor romanesti. Ca sa vii in fata unui asemenea for si la o intrebare legitima prin care un coleg de parlament vrea sa dovedeasca ca te-ai ingropat pana la varfurile baschetilor in dosarele in lucru ale procuraturii din care citezi fara nicio rusine date strict confidentiale, tu o dai cotita de gard si spui ca datele le ai din presa inseamna ca esti dusa rau cu pluta Monica sau ca ii consideri pe toti niste tampiti.
Pai, Monicuto, cu date din presa au dat USL-istii lovitura de stat ‘au ar trebui sa existe probe irefutabile pentru aemenea fapte care sa-ti dea tie dreptul sa aduci acuzatii atat de grave in fata Parlamentului European?
In orice caz, ti-ai luat-o tare de tot la cotonoage cand incrancenata si isterizata fluturai cartonasu albastru, mai ceva ca arbitrul care l-a eliminat cu rosu pe Zidane la mondiale, ca sa mai improsti cu noroi tara care te-a trimis s-o reprezinti cu cinste in Europa, moment in care presedintele de sedinta ti-a luat si microfonu’ si te-a si apostrofat de cateva ori.
Ieri, orb sa fi fost si tot ai fi remarcat ca nici pe departe Europa, prin reprezentantii sai, nu este de partea basinosului cum au incercat lacheii basescului sa acrediteze ideea, fapt care i-a infuriat la culme pe milioane de romani de buna credinta din aceasta tara, ci numai cativa politruci populari, care intamplator detin functii de decizie in UE i-au facut jocurile chiombalaului, jocuri care s-au terminat cu reinscaunarea lui imorala si ilegitima.
M-au uns pe suflet atat luarile de pozitie ale parlamentarilor romani altii decat portocalii, cat si ale parlamentarilor europeni si ale unor lideri de partide europene importante care au concluzionat in luarile lor de cuvant ca Basescu ocupa ilegal scaunul de presedinte al Romaniei, motiv pentru care avemn urgent nevoie de alegeri prezidentiale anticipate la un loc cu alegerile parlamentare.
Una peste alta Basescu si gasca sa au luat-o la greu peste bot ieri in Parlamentul European si, in loc de laurii victoriei, au iesit stropiti de zoaiele unei infrangeri mai mult decat evidente din rahatul in care s-au bagat singuri.
Singurul meu regret este ca n-am vazut-o ieri pe EBA graitoarea de discursuri parlamentare europene, care ar fi avut ocazia unei consacrari politice spectaculoase printr-un spici in care sa-i tina „sine ira et studio” (sac!) partea lu’ taxu, bubulinei ramanandu-i la dispozitie pana la terminarea mandatului teme precum „Libertatea cresterii viermilor de matase la bosimani” sau” Scaderea apetentei sexuale la populatia malgasa, motiv de ingrijorare demografica europeana” , teme cu care sa rupa gura targului in viitoarele sale luari de cuvant in Parlament.

4 comentarii »

  1. […] Sarpele Cand Il Doare Capu’ Iese La Drumu’ Mare, Chiombu’ In Aceeasi Situatie Face Export De M… […]

    Pingback de O picatura de miere intr-un ocean de dezamagire – Capra lui Basescu moare dar nu se preda « Hai ca se poate! — 13/09/2012 @ 12:19 | Răspunde

  2. […] Sarpele Cand Il Doare Capu’ Iese La Drumu’ Mare, Chiombu’ In Aceeasi Situatie Face Export De M… […]

    Pingback de O picatura de miere intr-un ocean de dezamagire – Capra lui Basescu moare dar nu se preda « Buzle Catalin — 13/09/2012 @ 17:53 | Răspunde

  3. […] Sarpele Cand Il Doare Capu’ Iese La Drumu’ Mare, Chiombu’ In Aceeasi Situatie Face Export De M… Share this:ShareFacebookTwitterLike this:LikeBe the first to like this. […]

    Pingback de Alo, tovarăşi, aşezaţi-vă liniştiţi la locurile voastre! Joaca de-a democratia s-a terminat! Uraaa! Uraaaaa! « Hai ca se poate! — 15/09/2012 @ 10:51 | Răspunde

  4. Reding: Ce are in plus Udrea fata de dantura mea? Ia-ma si ti-o voi lasa prin testament! Va rog sa ma credeti ca nu stiu efectiv in ce limite ale civilizatiei democratice si legale pe deasupra ma pot inscrie ca cetatean europen cu drept de vot. Conform prietenilor europeni ai mafiotului basescu eu nu contez ca cetatean. L-am vazut pe basescu gudurundu-se, fara niciun fel de exagerare, intr-o incapere in care madama Reding isi trasese de decor tricolorul romanesc si o podea “instelata” cu “flag-ul” UE. Badaranul nostru, fericit ca a ajuns in incaperea respectiva si ca (in mintea lui cineva il mai baga in seama pentru “performanta” respectiva) a intins primul mana (doar ca nu a tras-o de mana) pe madama Reding sa se foteze( traducere pentru footage) cu d-nei. Bre, nea…., ca am uitat cum iti zice, bre, mojicule, nu doar la nivelul tau, dar la orice nivel de cod al bunelor maniere, diplomatic si etc nu dobitocul de tine o trage de mana pe ‘mnmeai , ci ca in Chirita lu’ Alecsandri, asteapta sa i se intinda mana si “lifitzeru, shela polticos sa-i pupe mana”, boule Badarane!

    Comentariu de gold price — 21/09/2012 @ 18:48 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu