Blogu' lu' Marcus

16/07/2015

Alinuta Si Sindromul Vacii nebune

Filed under: Alinuta Si Spitalu Noua — Marcus @ 05:29

Alinuta in incercarea de tranta dreapta cu Ponta

Uniunea Europeana, pe langa efectele crizei din Grecia, s-a mai confruntat zilele acestea cu un fenomen generator de ingrijorare pentru soarta acestei constructii politico-economice si sociale pe batranul continent. Brusc, in spatiul carpato-danubian s-a inregistrat un exod masiv, in goana copitelor a efectivului bovin din Romania, amintind de fuga din Egipt, turmele de vite alergand innebunite catre granita de nord a tarii, respectiv granita cu Ucraina, aceasta deplasare a lor fiind si cauza unui cutremur de magnitutea 4,5 pe scara Richter, produs in Marea Neagra.

Misterul a fost dezlegat atunci cand cornutele, presupus a fi atinse la filoxera de sindromul vacii nebune, au fost oprite la granita de organele politiei de frontiera si cele vamale. La interogatoriu si apoi intr-o conferinta de presa purtatoarea lor de cuvant, celebra Balana de Plescoi, a declarat ca aceasta decizie a lor de a scapa cu fuga in Ucraina a fost luata ca urmare a validarii de catre Parlamentul Romaniei a lui Me Re Unghiera in functia de sef al SIE  si accederea lui pe aceasta cale la fondurile  de protocol ale serviciului. In aceste conditii bietele vacute, stiind apetitul agentului secret pentru carnea de vaca cu care  l-a intarcat ma-sa, au decis ca este mai bine sa moara ca martire intr-un razboi civil decat sa fie supuse pohtelor culinare ale macelarului de la SIE, mai ales in conditiile in care ele sunt vaci pentru lapte nicidecum pentru carne.

Toata aceasta aventura s-a terminat cu final fericit atunci cand purtatorul de cuvant al SIE le-a asigurat pe patrupedele ingrozite ca nu au niciun fel de probleme, deoarece rejiltuitul lui sef, Me Re Unghiera, este innebunit dupa vacuta de Kobe, bautoare de bere, carnea de Baltata neaos mioritica standu-i pur si simplu in gat. La aceasta explicatie vacile au decis sa se intoarca acasa. Avand in vedere totusi socul prin care au trecut, soc care le-ar putea produce o stare de stres care sa afecteze viitoarea productie de lapte, vraciul paranormal prezidential Aliodor a recomandat ca tratament vacarilor romani, citirea inainte de culcarea vacilor, a catorva pagini din cele doua carti scrise si publicate de d-l presedinte Klaus Yohannis, in lectura autorului. Se pare ca acest tratament da roade, la auzul vocii prezidentiale vacile adormind cu un zambet fericit pe bot la ideea ca si-au luat tara inapoi.

Concomitent cu aceasta miscare in masa a vacilor, esicherul politic dambovitean priveste cu aceeasi ingrijorare si la manifestarile coopresedintei struto-camilei liberalo-pedeliste, duduia Alinuta Gorghiu, care pare a fi atinsa de acelasi sindrom al vacii nebune. Aceasta, marcata profund de esescul luarii cu japca a puterii prin inscenarile deneist-gestapoviste ale Codrutei, dar manata de la spate de bucuria cu care a primit vestea demisiei d-lui Ponta din fruntea PSD, a iesit din nou balind isteric pe micile ecrane si, in acompaniamentul leit motivului „Ponta, demisia”, i-a prevazut acestuia sfarsitul a la Ernst Rohm, pe care Hitler l-a impuscat cu mana sa in timpul actiunii Noptii Cutitelor Lungi. Ca rezerva totusi la aceasta solutie, in cazul in care nu s-o gasi in PSD niciun Hitler sau macar un Brutus, tot pe model nazist, Alinuta mai are in vedere Noaptea de Cristal, incendierea Parlamentului Romaniei si punerea in carca lui Ponta a acestei actiuni, Solutia Finala aplicata de nazisti evreilor, sau daca nu si nu, pana la urma o tranta dreapta intre ea si Ponta. Mai grav la Alinuta este faptul ca lecturarea inainte de culcare a cartilor d-lui presedinte nu are absolut niciun efect asupra acesteia, ea suferind de grave insomnii, urmate dimineata de iesirile publice cu marota „Ponta, demisia!”. Boboreanu’ si partenerii straini ii doresc totusi grabnica insanatosire mai ales ca unii o vad pe nebuna drept succesoare a lui Ponta in viitorul guvern de sorginte basista.

Un comentariu »

  1. Johanis santa Klaus e un parvenit cu ginduri ascunse si care vorbeste mai bine in limba germana decit in romaneste.
    A ajuns presedinte pentru ca asa au dorit serviciile si mai ales Frau Angela………
    Am aflat azi aici departe unde m-am autoexilat ca dl presedinte cu 6 case si fara copii dar care a vindut copiii altora in tinerete ca este de acord ca guvernul Marii Britanii care nu va mai plati muncitorilor romani ajutoare sociale.
    Pai cind ai 6 case si ajungi presedinte fara sa te recomande nimic gindesti ca un vataf .
    Da-i draq de fraieri ca sunt atit de prosti ca m-au pus pe mine presedinte care vorbesc romaneste ca o flasneta …………
    Daca se forteaza PSD-ul putin Johannis intra in hipoglicemie……….
    Sa faca bine si sa-i ceara cei 18 miliarde de euro Germaniei daca tot se da bun cunoscator de limba germana…..
    Cit despre Alinuta este vai de capul ei daca o lasa Johannis si Blaga din brate o sa ajunga pe centura politicii romanesti .

    Comentariu de Tetea — 17/07/2015 @ 21:32 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu