Blogu' lu' Marcus

05/07/2013

Sa Ne Traiasca basescul !

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 09:41
Tags: ,

Curge tupeul din gura anticristului precum balega din dosul martoagei. Acum cand avem cifre oficiale cu „multi am fost, putini am ramas” sa vii si sa bagatelizezi pana la negare un recensamant national doar pentru a-ti justifica tu nimcnicia cu care te tii cu dintii de scaunul de la Cotroceni este de-a dreptul de spitalul de nebuni. Cred ca alte comentarii pe aceasta tema nu-si mai gasesc rostul, ele insemnand pur si simplu consum nervos si pierdere de vreme.
Mai interesanta mi s-a parut reactia liderilor USL care, prin gura d-lui Ponta, a concluzionat ca aceasta chestie trebuie sa ne fie de invatatura de minte, cu alte cuvinte alta data sa fim mai atenti cand numim ministri de interne care din simpatie pentru basescul numara cetatenii Romaniei precum Pristanda steagurile urbei cu mentiunea ca lui Rus, spre deosebire de Pristanda, i-au iesit mai multi la numaratoare, suficienti pentru ca basinosii de la CC sa invalideze un Referendum perfect valabil.
Asa ne trebuie, acum „volens, nolens o ardem cu aghiasma basita” pentru ca ordinele de la Inalta Poarta sunt clare: „romani, ciocu’ mic, basescu este la putere”.
Si cu asta, basta, „the show goes on” toata lumea este multumita si intr-un fel bucuroasa ca pe meleagurile gurii de rai mioritic s-a asternut o liniste tamaduitoare in urma „pupat Piata Independentei”.
Sa ne fie de bine si sa ne traiasca basescul!

8 comentarii »

  1. La “pupat Piata Independentei” acum i se spune elegant coabitare 🙂

    Comentariu de acuvio — 05/07/2013 @ 13:50 | Răspunde

  2. REVELAŢIE

    Demisul Preşedinte n-are a se da învins ,
    Ba chiar, prim-ministrul Ponta a fost luat la rost
    Căci, coabitând de-un an cu el, s-a prins ,
    Că lui îi merge bine … când ţării-i îi merge prost .

    Comentariu de Dan Doboseriu — 05/07/2013 @ 18:17 | Răspunde

  3. Mai are sens sa votam,mai exista macar urma de democratie in Romania?

    Comentariu de Lupu — 06/07/2013 @ 12:49 | Răspunde

  4. Sa ne traiasca – da` la JILAVA ! :mrgreen:

    Comentariu de Arogantu — 06/07/2013 @ 18:05 | Răspunde

  5. PSEUDOMAGISTRATUL

    În justiţia română, procuroru-i mare ;
    El poate controla orice , inclusiv veceul
    Este atoateştiutor, căci facultate are ;
    Îi lipsesc doar 7 ani de-acasă … şi liceul .

    Comentariu de Dan Doboseriu — 06/07/2013 @ 20:45 | Răspunde

  6. […] are cel puţin o problemă care poate fi rezolvată imediat’. În condiţiile lansării acestui program deosebit de important, vor fi reînfiinţate şi Cluburile social-democrate, ca interfaţă între PSD, ca partid de […]

    Pingback de De la om la om – Program politic PSD – Pentru asigurarea functionarii reale a parteneriatului social si a dialogului cu cetatenii si societatea civila | Hai ca se poate! — 10/07/2013 @ 15:07 | Răspunde

  7. DE CITIT INTEGRAL ARTICOLUL !!! CA SA AFLATI SI CE SI DE CE SE ASCUND MULTE ! RESURSELE DIN ADANCURI…
    UPOMOCI !!! – Cei care ne-mbucură sufletele: Constantin Gruescu-flori de mina – dați uitării, abandonați, IGNORAȚI ???!!
    Caraş-Severinul, unul din cele 5 cele mai SĂRACE judeţe ale patriei, stufos în… masoni, clanuri și căpușe !
    Dăruit de Mama Natură cu frumuseţi neasemuite dar… stă cel mai prost la capitolul TURISM – județul Caraș-Severin – FEUDA Caraș-Severino !!
    Că dacă nema infrastructură, ghiotura de pedelepre, pardon – TRAVESTIȚI ( c-au găsit modalitate – traseism – să rămână mereu la putere !! ) pretenari, nemoşaguri la conducerea tuturor instituţiilor şi multe ” necunoscute ” pe holurile administraţiei publice la nivel județean – de fug investitorii mâncând pământul… Și se toot duc. Pe bună dreptate fug de necuratul ! Necuratul ăla, posedatul de legiuni de ghiavoli care are tupeul , ipocritul, să mai și pozeze-n salvatorul națiunii, scârba, prăpăditul !
    Parte din presa locală se compromite, face sluș în fața necuratului, continuă să-i închine ode și imnuri, să-i cânte-n strună, să-i gâdile orgoliul de Fiară rănită, FOSTULUI. Jalnic și penibil spectacol … numai despre cinste, onoare, demnitate nu poa fi vorba în cazul acestor triști scribi cu pretenții de jurnaliști ! NU există presă de investigație pe feudă. Nici jurnaliști cu ” sânge-n instalație ”, ca să cităm din clasici din păcate încă-n viață, ierte-mă Doamne, Doamne ! Puținii care mai ” mișcă-n front ”, se tem, sunt turnați de către așa ziși ortaci / colegii de breaslă ori au pățit deja atât de multe…. Acestora din urmă le înțeleg în mare parte … reținerea. NU și ” neîndemânarea ” de-a mă fi lăsat singură în lupta cu Răul. Și da, ticăloșii și ticăloșia NU au culoare politică !
    Până când, Doamne, până când mai rabzi domnia spurcăciunilor…. ( ? )
    CONSTANTIN GRUESCU MERITĂ SĂ-ȘI VADĂ VISUL ÎMPLINIT ! MERITĂ SĂ APUCE SĂ-L VADĂ ÎMPLINIT !!
    Da, la Ocna de Fier să fie înființată Casa Europeană a tezaurului Mineralogic !
    Că dacă nu acolo, va trebui să spuneți de ce vă opuneți cu înverșunare să nu și nu și… nu… De ce nu ? Vă strică niscaiva socoteli, afaceri în interes perso ? E de muncă ?
    Ce anume ascundeți, nemernicilor de vă opuneți ideii făcând pe niz-naii și așteptând să se mute pe steaua sa nea Costică, să se aștearnă tăcerea pe orice aspect legat de resursele din adâncuri de pe feuda Caraș-Severino… Ce ascundeți ?
    Sărac județ BOGAT ce pari să nu mai ieși din zodia masonilor…

    UPOMOCI !!! – Cei care ne-mbucură sufletele: Constantin Gruescu-flori de mina – dați uitării, abandonați, IGNORAȚI ???!!

    Comentariu de Sibilla — 12/07/2013 @ 03:33 | Răspunde

  8. Curge tupeul din gura anticristului precum balega din dosul martoagei. Acum cand avem cifre oficiale cu “multi am fost, putini am ramas” sa vii si sa bagatelizezi pana la negare un recensamant national doar pentru a-ti justifica tu nimcnicia cu care te tii cu dintii de scaunul de la Cotroceni este de-a dreptul de spitalul de nebuni. Cred ca alte comentarii pe aceasta tema nu-si mai gasesc rostul, ele insemnand pur si simplu consum nervos si pierdere de vreme. Mai interesanta mi s-a parut reactia liderilor USL care, prin gura d-lui Ponta, a concluzionat ca aceasta chestie trebuie sa ne fie de invatatura de minte, cu alte cuvinte alta data sa fim mai atenti cand numim ministri de interne care din simpatie pentru basescul numara cetatenii Romaniei precum Pristanda steagurile urbei cu mentiunea ca lui Rus, spre deosebire de Pristanda, i-au iesit mai multi la numaratoare, suficienti pentru ca basinosii de la CC sa invalideze un Referendum perfect valabil. Asa ne trebuie, acum “volens, nolens o ardem cu aghiasma basita” pentru ca ordinele de la Inalta Poarta sunt clare: “romani, ciocu’ mic, basescu este la putere”. Si cu asta, basta, “the show goes on” toata lumea este multumita si intr-un fel bucuroasa ca pe meleagurile gurii de rai mioritic s-a asternut o liniste tamaduitoare in urma “pupat Piata Independentei”. Sa ne fie de bine si sa ne traiasca basescul!

    Comentariu de Chelsea E. Pugh — 19/07/2013 @ 09:41 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu