Blogu' lu' Marcus

30/04/2009

Basescu’s Land. The Land of Choice !

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 11:12

Propunere scenariu pentru clip publicitar destinat concurs ispravniceasa turism

Text comentariu in limba engleza pe imagini clip din istoricul si devenirea basescului

base-tepes2

Daca acest om (poza bust basescu insotita de rasete sitcom), cu un trecut securisto-comunist- imagini si documente din perioada respectiva, completate cu imagini din Paralamentul Romaniei la momentul condamnarii comunismului- a reusit sa ajunga presedintele Romaniei, vizitati Basescu’s Land, tinutul in care orice vis ati avea, el va deveni realitate,  sau daca sunteti amatori de horror orice cosmar v-ati imagina il veti putea trai live in tinutul lui Dracula cu urmasul sau Basescu.

Daca acest om (din nou poza insotita de rasete), odata ajuns presedinte, isi etaleaza amanta- imagini cu Elena raspunzand Turcescului si transformand pe moment un regat in republica, cu Elena impartind gogonele si carnati de Plescoi electoratului flamand, cu Elena dand electoral cu mopul, cu Elena tricotand tot electoral live, cu Elena pozand pentru reviste de gen, cu Elena ministereasa biciclind imbracata in budigai si ie etc.- vizitand Romania puteti fi siguri ca orice fantezie erotico-politica veti avea, aceasta se va indeplini.

Daca acest om (din nou poza cu rasete), odata ajuns presedinte, isi poate permite sa poata minti in ultimul hal- imagini cu, de la „Sa traiti bine!” pana la „Imi dau demisia in cinci minute!”, trecand prin „Rapirea din Bagdad” si multe altele, puteti fi sigur ca un sejur in Romania va va oferi satisfactia ca orice minciuna ati debita, oricat de gogonata sau de nastrusnica ar fi ea, ea va capata pe loc carcater de adevar absolut.

Daca acest om (din nou poza cu rasete), odata ajuns presedinte, isi poate permite sa bea din sticla in mijlocul multimii, sa se dezbrace de haine pe care sa le arunce in mijlocul aceleasi multimi ca amintire, dupa care sa faca poze in care sa apara cu coarne puse de unii mai hatri, sa dea autografe pe dolari,  sa conduca masina dupa ce a consumat alcool in vazul lumii, sa se „erecteze” la jurnalisti cu „vorbe de duh” etc., veti avea si dumneavoastra satisfactia ca in Basescu’s land, sa puteti aborda orice fel de comportament, fara nicio jena, ba chiar avand garantia ca acesta va fi gustat din plin, aplaudat si insotit de oferte pentru poze de grup, ca amintire de pe frumoasele meleaguri, iar Politia va fi tot timpul cu Dvs.

Daca acest om (din nou poza cu rasete), odata ajuns presedinte isi permite sa vorbeasca engleza in cadrul unor intalniri la cel mai inalt nivel, in halul in care o face- imagini cu „Sulaina Cenal”, „Aviatorilor Market”, „They will BECAME”, etc., puteti fi siguri ca oricat de prost ati stapani aceasta limba, in Basescu’s Land, nu veti avea probleme de comunicare.

Daca acest om (din nou poza insotita de rasete) spera in conditiile de mai sus la un al doilea mandat de presedinte, in Basescu’s Land va garantam ca orice tampenie v-ar trece prin minte, aceasta va deveni realitate.

Vizitati deci Basescu’s Land, The Land of Choice, unde sejurul Dvs. va deveni o amintire unica, unde orice fantezie devine realitate, unde drogul nu are ce cauta, deoarece „VIATA BATE DROGUL!”.

Clipul va avea ca fundal sonor melodia „Da mama cu biciu’n mine, ca n-am ascultat de tine!” interpretata de Gicu Carnat acompaniat de Nelu Fluieristu”.

The End

7 comentarii »

 1. Vorba e, ţepele-alea două ocupate le mai foloseşte pe partea-aialaltă pe post de scobitori la strungăreaţă? Sau îi bagă pe ţepuiţi cu capul în Martini? 🙂

  Comentariu de Roxana Iordache — 30/04/2009 @ 13:51 | Răspunde

 2. @Roxana: ai intuit perfect. incercam sa-i varam noi o teapa’n gura pe post de scobitoare. visichiul nu se bea cu masline, asa ca…:))

  Comentariu de marcus — 30/04/2009 @ 13:54 | Răspunde

 3. 😆

  Comentariu de Roxana Iordache — 30/04/2009 @ 19:08 | Răspunde

  • E fix în strungăreaţă. 🙂

   Comentariu de Cârcotaşu — 01/05/2009 @ 01:03 | Răspunde

 4. Marcus, ma bucur ca v-ati facut blog, voi fi un vizitator constant. Sigur ca e onorant pentru presedinte sa poarte cuca domneasca a lui Vlad Tepes, insa inteleg ca imaginile cu Ciubar voda ori Lacusta voda, care i s-ar potrivi mai bine, sunt de negasit. Datorita acestei imagini am devenit capabil sa inteleg de ce in Romania nu se mai gaseste Jamaica aceea de demult care era grozava chit ca eu nu am fost niciodata un bautor: omul prefera whisky-ul (bine ca nu whiskey-ul, acela imi place mie si cu precadere cel de malt, cred ca omul bea Bourbon), iar furnizorii s-au mulat pe preferinta prezidentiala – si uite asa dispare ce e bun de baut, de la Cotroceni se trage. Ce va face dupa ce nu va mai fi presedinte? Ma tem ca va trebui sa puna stiuleti la fermentat, fiindca am auzit ca whisky-ul s-ar face din porumb, iar la nevoie va putea bea si parfum, ca soldatii de la Miraj (miros si matele frumos), poate sinistra se va milostivi de el si ii va darui doi litri de Chanel 5 zilnic.

  Comentariu de instalatorul — 01/05/2009 @ 22:11 | Răspunde

 5. @instalator:bun venit si multam fain de cuvintele frumoase. In ceea ce-l priveste pe clientul nostru, omu'(daca poate fi numit asa), deocamdata bea Chivas, insa de cand a trecut la marci autohtone de masini, s-a gandit si la vremurile de dupa, ori Chanelul cam ar fi marca straina. Asa ca baiatul se anreneaza deja cu Carmol, nu-i la fel de tare, dar efectul este totusi garantat.
  Sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de marcus — 02/05/2009 @ 18:16 | Răspunde

 6. @Carco: asta-i baiu’, atat a ascutit la tepele respective incat le-a adus la forma de a le lua in strungareata!
  Sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de marcus — 02/05/2009 @ 18:17 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: