Blogu' lu' Marcus

01/04/2013

Ponta K.O., Antonescu O.K.

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:47
Tags: , , , ,

tradator2
Multumiri Bendis

„Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale este imputernicit sa comunice ca urmatoarele persoane avute in vedere in viitorul foarte apropiat, de d-l presedinte Basescu Traian, pentru acordarea celei mai inalte decoratii Crucea de Piatra cu Sabii si Perle Electorale Cl. I, sunt domnii Ponta si Antonescu, pentru modul in care au ridicat la nivel de arta preacurvia politica postdecembrista, pe principiul “una promitem in campanie pana ne votati si curu’ vi-l aratam dupa ce ne vedem sacii in caruta”.”
Comunicat prezidential actualizat
Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale este imputernicit sa comunice faptul ca oferta initiata de d-l presedinte Basescu Traian de a-i decora pe cei doi lideri ai USL, d-nii Ponta si Antonescu” cu medalia Crucea de Piatra Cl.I Cu Sabii si Perle Electorale pentru meritele expuse mai sus a fost acceptata cu multa umilinta si supunere totala doar de d-l Prim Ministru, d-l Antonescu declinand aceasta oferta, in pozitie verticala, conform cu promisiunile electorale. Totodata el a propus ca medalia care i-ar fi revenit domniei sale sa-i fie inmanata tot d-lui Ponta ca supliment de lest la propria medalie pentru a ajunge mai repede pe fundul butoiului cu cacat in care a acceptat sa coabiteze cu presedintele Romaniei la ordinul venit de la Inalta Poarta Briuseleza. Declaratiile d-lui Ponta cu privire la numirea d-nei Kovesi in functia de Sef a DNA nu au ramas fara ecou la Inalta Poarta, Sultanul dand ordin ca numarul de pauze de respiratie acordate celor doi locatari ai respectivului butoi sa fie suplimentate cu inca trei bucati, iar la momentul scoaterii capului din butoi, celor doi sa li se administreze si cate o lingurita de miere de albine pentru marirea capacitatii de suportabilitate a celor doi coabitanti politici.
A consemnat pentru dvs.
Consilier Prezidential
A. Tucal

Nota; A fost nevoie doar de doua aparitii televizate succesive ale celor doi lideri ai USL la postul Antena 3, pentru ca romanii sa inteleaga ce si cum vine cazul cu coabitarea cu Uciga-l Toaca. In timp ce Ponta, vizibil marcat de umilinta si neputinta, a acceptat ca asa-zisul act de coabitare (in fapt complicitate fatisa la bataia de joc aplicata de chiombalau atat legilor tarii in frunte cu Constitutia cat si amarastenilor votanti de USL) va fi respectat unilateral doar de catre el, motiv pentru care este dispus sa-i satisfaca Satanei toate poftele scarnave aducatoare de liniste, pace si belsug postprezidentiale, prin numirea slugii ciocoiesti (vorba „vestitului lider” otevist) Kovesi la sefia DNA, d-l Antonescu a zis pas.
Acum, faptul ca Ponta s-a sinucis politic in direct la Antea 3 n-ar fi mare lucru, naspa este ca a tras si PSD-ul dupa el. Sunt convins ca PNL-ul datorita verticalitatii d-lui Antonescu va avea imens de castigat intr-o viitoare competitie electorala cu PSD-ul. Grea soarta pentru un partid care pe mana unui Prostanac a luat-o in barba acceptand sa intre la guvernare sub comanda lui Sarsaila, pentru ca apoi pe mana unui Tonta sa dea cu piciorul valului de speranta, simpatie si incredere populara care l-a adus la putere.

9 comentarii »

 1. Antonescu a avut un „discurs” ca in vremurile lui bune! Asta nu imi sterge din memorie …. participarea lui (in calitate de martor!) … la semnarea celebrului pact cu diavolul!

  Comentariu de Bendis — 01/04/2013 @ 10:56 | Răspunde

 2. Din cate stiu eu si Antonescu a semnat pactul sau macar a fost de fata!Daca are cojones sa publice pactul! Din perspectiva istorica,pdl,psd,pnl au fost la guvernare si au devalizat Romania asa ca eu nu ma astept la nimic bun de la aceste partide!

  Comentariu de Lupu — 01/04/2013 @ 11:25 | Răspunde

 3. @Bendis: de acord 100% cu tine si cu Lupu cu o singura mentiune. Antonescu este curva batrana, isi stie atat interesele lui cat si ale PNL, motiv pentru care a intors-o englezeste, ii arata curu’ lui Ponta in decizia imbecila cu Kovesi, punand intre el si Victoras o distanta ca de la Pamant la Luna. Ghici cine iese castigat din afacerea asta?
  Sa fii iubita
  marcus
  PS: sa nu uitam ca Antonescu a declarat intotdeauna ca o colaborare cu pedeleu FARA CHIOMBALAU este oricand posibila. Daca adunam la asa o combinatie si udemereu si ceva izmenari iaca o noua majoritate postbasescu buna de ingropat pesedeu’.

  Comentariu de Marcus — 01/04/2013 @ 11:54 | Răspunde

 4. Mai bine s-ar îngropa cu toții… că și-așa nu sunt buni de nimic… de 23 de ani , aceleși scursuri se tot perindă la putere….prin rotație, evident și fiecare vine cu promisiuni că vor face ce n-au făcut ceilalți, și că vor conduce diferit, dar de fapt …sunt cu toții într=o cîrdășie dezgustătoare, iar cînd se văd la putere, nu știu cum, dar îi lovește din plin amnezia …și jigodismul …reușind performanța să scîrbească un popor întreg.(evident, mai puțin pe susținătorii lor !)

  Comentariu de lili — 01/04/2013 @ 13:48 | Răspunde

 5. Îmi place la nebunie de nea ŢUCAL 😀 😀 😀 !!!
  Le consemnează fix pe sufletul meu !!! Iar Bendis e genială !!!
  Crucea de Piatră cl. I cu Gulgute şi Gogoşi Electorale,sună mai frumos şi mai real 😀 )))

  Comentariu de bmarinescu41 — 01/04/2013 @ 14:14 | Răspunde

 6. @bmarinescu41: de acord cu denumirea, dar ce ne facem ca ordinul este deja instituit si consacrat ca atare 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 01/04/2013 @ 14:18 | Răspunde

  • @Marcus:Sunt de acord şi subscriu 100% la denumirea consacrată 😀 😀 😀 !!!
   Am vrut să spun doar că mie îmi sună mai frumos şi mai real cu Gulgute şi Gogoşi,dar plăcerea mea nu-l poate influenţa pe guvernatore să instituie şi o medalie cu denumirea propusă de mine 😀 )))
   Oricum consemnarea lui Ţucal e demenţială iar motivarea este genială „pentru modul in care au ridicat la nivel de arta preacurvia politica postdecembrista, pe principiul “una promitem in campanie pana ne votati si curu’ vi-l aratam dupa ce ne vedem sacii in caruta.” 😀 😀 😀 !!!

   Comentariu de bmarinescu41 — 01/04/2013 @ 14:32 | Răspunde

 7. Ai dreptate! Antonescu, e vertical de mai multe ori.Ca cand ii ia pe pedelisti la reciclare si ca cand ii da liber lu’ Mona, ca n-asa’e mai bine sa vaza lumea curvaraseala din Ponta.Io credeam ca esti destept,da, nu-i asa, crede-ma!!

  Comentariu de ponta — 01/04/2013 @ 15:45 | Răspunde

 8. @Bre, nea, Ponta io nu scriu astea ca sa ma dau dastept, ci deoarece asa simtzesc io ca-i bine. Asta unu la mana. Doi ar fi treaba cu verticalitatea. daca ai citi raspunsul pe care i l-am dat lui Bendis si lui Lupu, ai intelege, dar asa e, ca cand nu stii sa citesti, tii mortis sa-mi zici mie „prostule”! Ma rog, daca asta te satisface, treaca, dar a doua oara, daca vii tot cu mistocareli d’astea de doi bani, te fac ban de Craiova.
  sa fii iubit, ca de intelept nici nu poate fi vorba
  marcus

  Comentariu de Marcus — 01/04/2013 @ 15:57 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: