Blogu' lu' Marcus

01/12/2014

Va Multumim Mult Iubit Conducator, Yohannis, Pentru Ca Ne-ati Unit!

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 17:21

Citeste in Adevarul si cruceste-te sau, daca esti mai pragmatic, scuipa a indepartare si „duca-se pe pustii !” de incornorat si copitat:
„INTERVIU EXCLUSIV Cei doi nemţi care au unit România. După aproape un veac de la Marea Unire, „Iohannis închide cercul deschis de Ferdinand I”
Va mai amintiti, dragi compatrioti, inca nenemtzizati, spectacolele grandioase in cel mai pur stil hitleristo-maoist, care il omagianu pe Preaimpuscatu’ targovistean si pe tovarasa lui de partid si de viata, de pe pozitia fabricata de pupincuristii vremurilor respective de „cel mai cel dintre cei mai cei”?
Dupa atatea spalaturi rectale practicate in scris si oral de deontologii respectivi ‘mnealor, omagiatii, au terminat cam tragic, nu credeti?
Mai catre zilele noastre, va mai amintiti momentele de glorie ale macacului pozangiu basescu, macaccare ori de cate ori simtea nevoia unei igienizari si dregeri postalcoolice omagiale ardea o baie de multime isterizata de aceeasi deontologi, transformati peste noapte din comunisti in capitalisti, dar cu aceleasi obiceiuri odorizante de spalaturi de cururi prezidentiale, care il transformasera pe „Uciga-l Toaca” in nici mai mult nici mai putin decat Messia aducator de „sa traiti bine” si „jos comunistii si mai ales securistii( lol de lol!)”?
Cred ca va este cunoscut sfarsitul (mai sunt doar cateva zile) macacului fotogenic, scuipat in mecla de fostii adulatori, huiduit la greu ori de cate ori mai iese in multime, pazit de o armata de sepepisti si cu cacatul la cur cat Everestul pe motiv de frica actualului Yohannis, care ar putea s-o dea da cotita, el terminandu-si astfel tumultoasa cariera la Rahova (in cel mai bun caz iar in cel mai rau coleg de celula cu cumatru’ Mondial).
Stuchesc in propriul meu san cand vad cat de scurta este memoria acestui neam si cum, in conditiile in care Yohannis cel Mut de Natang ce Este, care nici macar nu a apucat sa-si acomodeze cat de cat sezutul in jiltul prezidential oferit cu atata generozitate de, zau ca nu stiu cum sa-i numesc pe cei care l-au votat masiv, a ajuns sa fie sanctificat de catre aceeasi pupincuristi si pus pe langa Regele Ferdinand, in postura eroului unificator de neam (de tara om vedea cum o fi dupa palma batuta cu alde Tokes), doar ca motiv de purtator al aceleasi grupe sanguine de sorginte ariana (e drept la Yohhanis putin modificata genetic-are sotie romanca ce se deplaseaza pe jos cand merge la munca).
Tucalarii presei de zi cu zi au tupeul sa continue campania de indobitocire a hoardelor de bucfeisisti, atribuindu-i Celui Fara Vorbe merite pe care nici in visele sale cele mai fanteziste de promiscuu samsar de copii nu le-a avut.
Si pentru ca tabloul sa fie complet, iata ca vin si teribilii reprezentanti ai feisbucistilor, iute votatori, nu de Yohannis ci antiPonta, studenti de anul I ai Universitatii timisorene, si-i cer Mutalaului nici mai mult nici mai putin decat bani pentru educatie in ideeea de a le restabili lor onoarea si statutul de viitori intelectuali.
Pai bine bre, actualii feibucisti, viitorii intelectuali anticomunisti ai tarisoarei, pai voi lu’ Yohannis ii cereti asta, cand el v-a zis verde in fata in timpul campaniei ca el si sotia nu au interese in zona aceasta, motiv pentru care respectivele interese sunt directionate catre acumularea de cat mai multe case cu bani proveniti de la meditatii ?
Pana unde va poate merge prostia fratilor?
Initial, coplesit de valul majoritar de imbecilitate cu drept de vot manifestat total aiurea, ma hotarasem sa ma las de sportul observarii si criticarii uratului si scarbosului din dealul Cotrocenilor, avand in suflet o mica speranta ca poate idiotul sunt eu.
Fara falsa modestie, nu sunt!
In asteptarea caintelor de dupa trezirea unora care au votat precum oile, voi continua asteptand cu mult interes reactiile „romanilor uniti de nemti”-ipac lol de lol!-

Un comentariu »

  1. O mizerie mai mare …nu cred ca poate exista ! Despre ce fel d e comparatie poate fi vorba intre cei doi ” nemti ” ? Ferdinand I Intregitorul…si Klaus Werner Johannis care …a intregit , a revigorat PDL datorita unora ce , n-au binevoit sa priveasca cine erau cei ce stateau in dosul sau teutonic ??? Tipic astora de la ” Adevarul ” pupatul in cur insa…cam d e cand Elena Udrea il compara pe Basescu cu …Decebal si cu Traian , nu ma mai mira nimic . Dumneata ai avut senzatia ca , poate esti idiot …mie mi-au spus unii cam la fel si chiar mai dur atunci cand , am argumentat pentru ce nu-l voi vota pe neamt .Fireste nici pentru Ponta n-aveam mare dragoste ca doar al vazusem la treaba de prin 2012 incoace si….am cam vazut ce zace si-n asta deci , am stampilat votul d e vreo cinci ori pentru a fi sigur ca va fi anulat . Ma bucura faptul c-ai realizat ca nu esti idiot si …ca astepti trezirea unora ce au votat precum o turma de oi . Eu insumi sant curios care le vor fi reactiile astora peste un milion d e votanti ai ” neamtului care uneste „, dupa 21 decembrie , mai precis dupa 1 Ianuarie 2015 ! Nu stiu precis daca voi rade sau daca voi plange deoarece , de alegerea lor nefericita si imbecila { chiar nu pot sa deslusesc criteriile ce au stat la baza acesteia ! depinde si modul in care voi traii…. inclusiv eu . Tocmai cand credeam c-am scapat de Basescu , Udrea , Blaga , Blejnar , Videanu , Anastase , Ioan Oltean , Boc , Berceanu , Kelemen Hunor , Marko Atilla , restul UDMR-ului si altii ca ei … mare lucru de nu-l voi vedea pe fostul dumitale ” camarad ” intr-ale marinariei , pe post d e prim ministru intr-un guvern ce-i va cuprinde si pe astia .

    Comentariu de Marian — 05/12/2014 @ 16:38 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: