Blogu' lu' Marcus

09/06/2015

Alinuta Si Americanii

Filed under: Erevan News — Marcus @ 18:12

Intervievata la cald in urma  votului in cazul Ponta, d-na Alina Gorghiu, dupa ce in prealabil ne comunicase groaza si oripilarea care a cuprins intreg mapamondul, de la opinia publica romaneasca la cancelariile tuturor tarilor de pe Terra, trecand prin ambasadele acestora in capitala Romaniei, la ideea ca parlamentarii romani ar putea sa respinga cererea DNA de a da jos guvernul tarii, la intrebarea unui reporter referitoare la tonul mai mult decat neutru reflectat in continutul de truisme si generalitati din comunicatul dat de aceasta ambasada referitor la acest caz a raspuns ca nu stim noi sa citim ce au vrut sa spuna americanii in aceasta luare de pozitie.

Agentia de presa Erevan News, pe surse, a obtinut interpretarea corecta de catre d-na susmentionata a textului comunicatului, interpretare pe care o reda mai jos, impreuna cu comunicatul original intru iluminarea preoripilatei si ingrozitei opinii publice mondiale, dar mai ales nationale.

Textul original:

„Orice acuzatii de incalcare a legii de catre demnitari guvernamentali trebuie cercetate pe deplin si fara interferente, iar legea trebuie sa se aplice in mod egal in cazul tuturor. Institutiile judiciare si cele ale statului de drept trebuie sa isi poata desfasura activitatea complet independent si trebuie sa se respecte intru totul atat legislatia romaneasca, cat si principiul unui proces echitabil” arata ambasada SUA, citata de Hotnews.

Interpretarea corecta a textului in viziunea d-nei Alina Gorghiu:

„Ambasada USA la Bucuresti a luat la cunostinta  cu profunda ingrijorare , de la emisarii PNL care dorm pe scarile ambasadei noastre, faptul ca maleficul si preacomunistul Prim Ministru al Romaniei, fara sa dea dovada de o minima decenta sau respect fata  PNL+DNA=luv, pe langa faptul ca nu a dat curs initiativei pur democratice a d-lui Yohhanis, recte PNL, de a-l demite cu ajutorul angajatului DNA,  alegand in schimb calea atat de a-si apara nevinovatia cat si optiunea de a duce la capat mandatul cu care a fost investit, in urma alegerilor libere si democratice , in functia de Prim Ministru de catre Parlamentul si presedintele Romaniei, motiv care-i transmite pe aceasta cale premierului Victor Ponta sa-si bage dracului mintile in cap, daca mai vrea rachete la Degetelu, si sa-l asculte pe dom.’ presedinte si pe d-na Alina Gorghiu, inaintandu-si imediat demisia si dandu-se prins la DNA. In acelasi timp il someaza in modul cel mai serios cu putinta sa n-o mai ameninte pe d-na Gorghiu ca va aduce minerii la Bucuresti, deoarece ea este barbata si nu-i e frica de Bau Bau!”

A Consemnat pentru Dvs.

Vartan Varujan

2 comentarii »

  1. Eu am ajuns sa ma uit la astia si sa consider ca e foarte buna situatia creeata.
    Doar asa mai aflam si noi furaciunile care le fac politicienii .
    Hrebenciucii sunt la beci si tatal si fiul, Udrea si Cocos si ei sunt pe cale sa intre la beci, Mazare
    e parcat la beci , doar asa mai avem si noi imaginea hotiilor din Romania.
    Alinuta este o tinara PNL-ista care facea contracte cu TRANSELECTRICA la care taica-su era director .
    Cam asta e Alinuta ……….
    O sa schelalaie si ea curind cind va veni rindul ei……

    Comentariu de Tetea — 10/06/2015 @ 19:35 | Răspunde

    • pana sa-i vina randul,alinuta viseaza la milioanele lui udrea si se vrea muuuuuult mai puternica si influenta decat ea! chiar daca asta ar insemna sa mai treaca prin paturile tuturor sri-stilor-poate fi si o cazarma,nu conteaza,udrea a fost proasta si a stat numai la astenutul lui bashescu si uite ca sri-gelos!!!! ,i-a tras-o!!!!! iar intre un joc de alcov si altul…politic,alinuta se va imbogati vertiginos si romanii vor saraci la fel,amandoua procesele la fel de rusinoase,depinde de care parte privesti!!!! oricum,milioanele vor ramane in batatura ei si saracia in batatura noastra,pe alinuta de restul o doare fix in pix!

      Comentariu de giorgiana gigi — 13/06/2015 @ 23:26 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu