Blogu' lu' Marcus

15/06/2015

Hei, T.Ryan, Drive Your Horse!

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 11:58

content-image

Dupa ce neispravitu’ care ne-a mancat zece ani din viata a iesit a la „adio, ba!” pe poarta Cotrocenilor, usurat oarecum, mi-am jurat ca nu-i voi mai comenta imbecilitatile oricat de nemaifacute ar fi pana la momentul cand, indiferent de cat de mult l-ar tine Codruta in brate, va fi luat de masacati si dus la penitenciar. Oricum in materie de grobianism , nesimtire, neam-prostism etc credeam ca le-am cam vazut pe toate la acest troglodit mitoman.

Fratilor, m-am inselat amarnic!

Astazi mi-a fost dat sa vad nemaivazutu’ in materie de cat poate un parvenit de talia chiombului sa fie de kitschios in materie de „gusturi artistice”. Carevasazica nu a fost de ajuns circul pe care l-a facut cu mutatu’, nu a fost de ajuns ca atat de jupuitu’ contribuabil roman a trebuit sa mai scoata din buzunar trei sute de mii de Euro ca sa-i faca lui toate poftele in materie de spatiu locativ, cro-magnonu’ a mai cheltuit din banii romanului si pentru a-si comanda cel mai cel kitsch pe care am putut sa-l vad la un neopaturic cu asemenea pretentii. Gaselnita consta in flancarea intrarii principale in vila, in dreapta usii cu un ditai calu’ (zic unii ca ar fi din fier) care prezinta musafirilor un suras bun pentru reclama la o cunoscuta firma producatoare de pasta de dinti, iar in partea stanga, mult mai mic ca calu’, un urs (zic unii din bronz, altii impaiat) oarecum pitit si cu frica de cal in priviri.

Acum noi stim ca aprozareasa de nevasta-sa, cum s-a vazut prima doamna, a ars-o cu lectii de echitatie, ajungand la o asemnea identificare cu calu’, incat la inmormantarea mortului prin sinucidere (cica!) Anghelescu a participat calare,  fapt pentru care prezenta armasarului ar fi oarecum justificata, da’ care-i treaba cu ursu’? I l-or fi dat, pe blat alde Cioaba si Mondialu’ din rezerva lor secreta de dansatori decedati atunci cand cu salba , l-o fi vanat el la Scrovistea, sau ii aminteste de amicu’ Ursu de la Antena 3? Mister total ! Oricum ar fi ex-familia prezidentiala mi-a facut ziua. Singura grija pe care o am consta in faptul ca ce ne facem daca se imbata Traienel, se inarmeaza cu sabia lui Stefan cu care combatea in campanii electorale, se urca pe cal si ne ordona sa trecem Prutul sa ne luam Moldova inapoi?

Eu, unul, ma bag!

Up dated: Erevan News isi informeaza citititorii ca d-l Basescu Traian, nemultumit atat de prezenta statuii cu iapa sotiei sale de-a drepta intrarii principale, cat si de atitudinea de umilinta ce se citeste pe fata ursului, a dispus inlocuirea ursului cu o statuie reprezentandu-l pe domnia sa calare pe iapa preferata. Suntem in masura sa va prezentam in exclusivitate despre ce este vorba:

3 comentarii »

  1. Excelent !

    Comentariu de Radu Humor — 15/06/2015 @ 18:33 | Răspunde

  2. Numitorul comun al celor doua Kitschuri ar putea fi unul ascuns: cainii… „Nu mor caii cand vor cainii…” si „Cainii latra, ursul merge…” Ce ma deruteaza e vaca. Mi-ati putea gasi dvs. ceva canin, legat de vita, in in sprijinul ipotezei enuntata mai sus? Ar fi ca o demonstratie de „inductie completa”…

    Comentariu de judyindesguise — 21/06/2015 @ 17:40 | Răspunde

    • @Vaca are trebuie privita in spiritul religiei hinduse. Neputand sa-si decoreze geadina cu statuia Nuticii din motive evidente, a recurs la aceasta stratagema, adicatelea pentru ‘mnealui Nuti este la fel de sfanta precum vaca la indieni, recte cea de pe peluza sa.
      sa fii iubit
      marcus

      Comentariu de Marcus — 22/06/2015 @ 08:28 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu