Blogu' lu' Marcus

13/01/2012

Ha, Ha, Ha Cu Morcovu’ Cat Paru’ Chiombu’ Isi Retrage Legea Ca Magaru’ Barbatia!

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 18:06

In sfarsit a inteles dobitocu’ ce era pe cale sa faca, adicatelea ceea ce nu a reusit nici Opozitia si nici Sindicatele: sa-si dea singur foc la valiza, exact ca Ceausescu in decembrie ’89, cand a convocat un miting in care mai dadea boborenilor lipsiti de toate celea una suta lei la salariu. „Animalul politic” cand a vazut ce dandana a facut in imbecilitatea si preasuficienta lui dictatoriala si-a retras proiectul de lege (care numai constitutional nu era din punct de vedere al initiativei legislative), in speranta sa-i trimita acasa pe bucurestenii care se afla deja in mars spre Piata Universitatii.
Uite cine ne conduce, stimati compatrioti, uite pe cine au votat manelistii, uite cine a furat ultimile alegeri prezidentiale si cine se pregateste sa le fure si mai abitir pe cele locale si pe cele parlamentare de anul acesta.
Omu’, care cu un morcov in cur ce i-a indreptat coloana vertebrala mai ceva decat operatia de la Viena, vine si dupa tot halimaiul in care a incercat fara succes sa discrediteze o personalitate veritabila a vietii publice romanesti si sa impuna totodata o lege stramba de care sa beneficieze gasca sa de golani penali, de frica maselor iesite pentru dreptate in strada isi retrage proiectul.
Omu’ care acum doua zile ne anunta cu emfaza ca el este cel chemat sa reformeze statul roman, cu sau fara voia cetatenilor sai, la prima adunare a mai mult de o mie de romani da inapoi si capituleaza mai ceva decat von Paulus la Stalingrad, dupa ce pentru o saptamana, in stilu-i caracteristic, a bulversat pana la saturatie societatea romaneasca cu samavolniciile si ifosele lui de mare dictator.
Asta-i Basescu, frati romani, si daca pana acum s-ar fi gasit cine sa-i raspunda cu aceeasi moneda, astazi nu am fi fost in situatia dezastruoasa in care ne aflam.
Dar niciodata nu-i tarziu!
In orice caz pe langa concluzia ca este suficient sa faci bau cu mai mult de o mie de romani in fata la Cotroceni pentru ca lasul s-o ia la sanatoasa, se mai impune o concluzie.
Si anume ca in spatele proiectului sau de lege stateau interese materiale extraordinare ale gastii sale de mafioti, care vazand ca nu le iese pasienta au dat-o dracului de lege si de reforma si nu au mai lasat-o in dezbatere publica cum ar fi fost normal pentru ca legea sa iasa cum trebuie.
Daca Opozitia ar invata din aceasta experienta si ar mobiliza masele, de frica acestora, sunt convins ca s-ar duce dracului si proiectul cu comasarea alegerilor si ne-am duce la vot in conditii democratice.
Bateti, fratilor, fierul cat este cald, avem de-a face c-o gaina lasa nu cu un om de stat responsabil si cu colana vertebrala.
Pe el, ca se poate!

11 comentarii »

  1. Reblogged this on Basil Wheel.

    Comentariu de incaunipocrit — 13/01/2012 @ 19:18 | Răspunde

  2. De ce stau romanii in casa? De ce nu ies in strada?
    Din 22 milioane de romani doar 1000 au iesti la Bucuresti si 600 la Brasov.De luin povestea va fi uitata.
    Pacat Romania!

    Comentariu de relu — 13/01/2012 @ 21:41 | Răspunde

  3. Început de sfârşit …

    Comentariu de mihaic3001 — 13/01/2012 @ 22:30 | Răspunde

  4. Cred intr-o teorie auzita mai demult la TV: ca din cand in cand, in vremuri grele, poporul are nevoie de o refulare, de un respiro, de o descatusare; oricum, peste o saptamana toata lumea uita. Intr-adevar, nu putem accepta la nesfarsit ca ne este greu si nu avem ce face. Vorba aia, “trece viata”, viata noastra. Fara suparare, pana la viitoarele generatii, ma intereseaza mai mult viata mea. Parca nu prea mai pot astepta. Vreau sa-mi fie bine acum, nu peste ani, nu dupa reforme, cincinale, strangeri de curea, etc. Au trecut 22 ani, cat sa mai treaca?

    Comentariu de radu — 13/01/2012 @ 22:43 | Răspunde

  5. ” Animal politic”, aceasta hiena pa politicii din Romania o inceput sa tremure de frica, si-o umplut pampersii de rahat si intr-adevar e cu morcovu` cit napu in fund ! Vorba microbistilor ! Pe el, pe el, pe mama lui !

    Comentariu de Mircea C — 14/01/2012 @ 08:39 | Răspunde

  6. […] Ha, Ha, Ha Cu Morcovu’ Cat Paru’ Chiombu’ Isi Retrage Legea Ca Magaru’ Barbatia! – Ma… […]

    Pingback de Miting Bucuresti, 14 ianuarie, ora 14, la Piata Universitatii « Hai ca se poate! — 14/01/2012 @ 13:34 | Răspunde

  7. Pentru mine este o mare enigma cum de a reusit un semianalfabet ca Basescu sa ajunga presedintele Romania. Doua exemple: ”doctor genicolog” si ”operatie de amigdalite”. Este din aceiasi categorie cu bacalaureatul la 24 de ani-Igas, cel cu ”branconajul”. Astept sa fie devoalate toate hotiile personajului intr-un viitor proces, asta dupa debarcarea celor ce compun BANDA CELOR TREI: Chiorul, Blonda si Piticul. S-auzim de bine!

    Comentariu de Deveanu Silviu — 15/01/2012 @ 08:42 | Răspunde

  8. Marcus, nu mai am mailul tau…
    Te rog sa-mi trimiti un mail la

    Comentariu de Vasile Roaita — 15/01/2012 @ 22:45 | Răspunde

  9. Astia de la Antena3 si RTV sunt tampiti; toata lumea le spune sa nu mai transmita din Pta Unirii si pe ei ii dare in cot….

    Nici macar nu citesc comentariile de pe blogul lor!

    Pe Gadea il credam capabil….

    Cica e curios sa afle ce se intampla in Pta Unirii…

    Comentariu de Vasile Roaita — 15/01/2012 @ 22:51 | Răspunde

  10. Hello Webmaster, I noticed that https://marcus64.wordpress.com/2012/01/13/ha-ha-ha-cu-morcovu-cat-paru-chiombu-isi-retrage-legea-ca-magaru-penisu/ is ranking pretty low on Google and has a low Google PageRank. Now the Google PageRank is how Google is able to see how relevant your webpage is compared to all the other webpages online, if you cannot rank high at the top of Google, then you will NOT get the traffic you need. Now usually trying to get to the top of Google costs hundreds if not thousands of dollars and very highly optimized targeted marketing campaigns that takes a team of experts months to achieve. However, we can show you how to get to the top of Google with no out of pocket expenses (free traffic), no stupid ninja tricks, no silly mind control techniques, and this will be all white hat with no blackhat software or tactics that could possibly land you on bad terms with Google and put you in the dreaded „Google Sandbox”. We’ll show you how to easily capture all the targeted traffic you need, for free, multiple ways to land fast (not months) first-page rankings in Google and other major search engines (Bing, Yahoo, Ask, etc), even show you strategies on how to earn daily commissions just try Ranking Top of Google, please check out our 5 minute video.

    Comentariu de Gilma Sarinsky — 16/01/2012 @ 17:36 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu