Blogu' lu' Marcus

29/03/2013

Miscarea Populara, Viitorul Nostru De Aur!

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 10:49
Tags: , , , ,

Dezamagit fiind de prestatia d-lui Ponta am cautat in aceste zile sa ma regasesc ca aspiratii si reprezentare politica in doctrinele vreunei formatiuni politice de pe esicherul romanesc. Pe cele existente stiindu-le deja mi-am reorientat azimutul catre noutati si asa am descoperit noul copil de suflet al d-lui presedinte Chiombila, prezentat cu surle si trambite de consilierul sau personal, d-l Diaconescu. Zadarnic am incercat insa sa inteleg din spusele d-lui presedinte labeunuteve ce este aceasta miscare si ce vrea ea, deoarece explicatiile domniei sale se puteau considera in cel mai bun caz un motiv de internare la spitalul de nebuni. Asa ca am purces sa explorez lumea bloguistica, si nu numai, pentru a intelege cat de cat despre ce este vorba. Ajungand la blogul Baselandia (careia ii multumesc pe aceasta cale), in sfarsit m-am dumirit:
miscarea-populara-aripa-udrea
Perseverand am gasit si programul economic al acestei fundatii care, daca se va transforma in partid si va intruni sufragiile romanilor in primul rand, avand in vedere esecul Schengen si faptul ca adoptarea monedei Euro este un „pod prea indepartat”, va initia o reforma monetara, romanii si mai ales romancele urmand sa primeasca drept recompensa pentru munca lor noua moneda nationala:
one pula
Aceasta forma de plata va permite in sfarsit romanilor, dar mai ales romancelor, sa-si petreaca concediile in locuri extrem de pitoresti si exotice ale mapamondului turistic, cum ar fi:
pula
Totodata reforma monetara, insotita de aplicarea programului economico-erotic de investitii in tara noastra pe modelul Terente, ne va permite atingerea unui standard de viata imens, comparabil ca dimensiune cu o anumita parte anatomica a vestitului brailean, astazi expusa in borcan la Institutul Mina Minovici:
penis terente
Avand in vedere toate aceste marete realizari si succesuri datorate viitorului partid politic, creatie a ilustrului nostru conducator, propun ca monument funerar ce va sta in veci de veci la capataiul tatucului nostru, atunci cand ii va veni vremea, o creatie sculpturala insotita de un epitaf pe masura, care sa simbolizeze si sa transmita generatiilor viitoare multumirile noastre eterne pentru pleasca cu care Dumnezeirea ne-a plescuit pentru doua mandate prezidentiale:
penis galben
EPITAF
Aici zace-un marinel
Ce ajuns-a prezidel
Pe mari a luptat cu hula
Iara noua ne-a dat puncte, puncte (las onor cititorul sa gaseasca rima, deoarece romanul s-a nascut poet, n-asa ? 🙂 )

8 comentarii »

  1. DEMENŢIAL !!! 😀 😀 😀 )))))))))))))))))))))

    Comentariu de bmarinescu41 — 29/03/2013 @ 12:19 | Răspunde

  2. Genial d-le! Aveti har,nimic de zis!

    Comentariu de Lupu — 29/03/2013 @ 14:03 | Răspunde

  3. Nu pot să zic decît….GENIAL…CA DE OBICEI .

    Comentariu de lili — 29/03/2013 @ 16:10 | Răspunde

  4. @bmarinescu41, Lupu, lili; multam de aprecieri
    sa fiti iubiti
    marcus

    Comentariu de Marcus — 30/03/2013 @ 10:00 | Răspunde

  5. Și o dedicație specială pt. Ponta !………………Măi Prim ministru, dottore, plagiatore ! Care-ai dat-o prea mult cu Băsescu-n-amore ! Îți place prea mult copularea, De-n-miez de noapte, ai semnat coabitarea!…..Dar fă-o doar tu, măi fîrtate … De-ți place-așa mult s-o iei, pe la spate !…Că aveți și un loc mai aparte….!………Mutați-vă , amîndoi ……….la …Vila Dante !

    Comentariu de lili — 31/03/2013 @ 10:01 | Răspunde

  6. Am scris aceste mici versuri …și pe bloggul lui Radu….și …m-a șters.De , … o fi mai pudic, sau, …a schimbat macazul!…Mai știi ? Oricum mi-a lăsat un gust amar……..Probabil la fel ați simțit și dv…..la Ciutacu…….Sper că nu vă supărați că am îndrăznit să o scriu și la dv….

    Comentariu de lili — 31/03/2013 @ 15:54 | Răspunde

  7. @Se poate Lili? 🙂
    sa fii iubita
    marcus

    Comentariu de Marcus — 01/04/2013 @ 10:13 | Răspunde

  8. Mulțumesc pt. încurajare…și la fel , să fiți iubit și dv….dar mai ales apreciat așa cum de fapt meritați. De oameni ca dv. ar fi mare nevoie în țara asta…din păcate sunt prea puțini…..și nu se prea întrevede șansa să se ridice unii asemănători……. cu nivelul execrabil în care se află educația la ora actuală. …….și asta cu concursul fiecărui guvern care este(vb . lui . V.) sau care a fost la comandă.

    Comentariu de lili — 01/04/2013 @ 13:57 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu