Blogu' lu' Marcus

18/01/2012

Mi-e atat de scarba,

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 15:33

incat ma multumesc sa postez un comentariu pus pe blogul d-lui Nastase, dupa ce am vazut „valsul” putere-opozitie de astazi:

„@Domnule Nastase,
Dupa ce v-ati batut atata gura cu „tradatorii” care s-au dus sub pulpana lui chiombila sa-i faca o majoritate parlamentara hotomanita si ilegitima, acum ce faceti, stati la tratative cu Izmana si implicit „partidul lui”, legitimandu-i in acest fel prezenta si-n guvern si-n Parlament? Nu stiu de ce, dar am senzatia ca ne credeti la fel de imbecili cum ne cred golanii lui Basescu. Pai asta ati inteles Dvs. ca vrea lumea de la USL: dialog cu Izmana si cu liftele sale pupinbasiste? Prin gestul de a accepta prezenta lui Izmana langa Boc la masa unor negocieri, in care nu aveati de ce sta mai mult de cinci minute, in care sa le cereti demisia neconditionata, delegatia USL a dat senzatia ca sunteti bara-bara cu Puterea. De ce nu au cerut Antonescu si Ponta ca presa sa fie prezenta la discutii? Ce mari secrete aveati de discutat cu Izmana, de nu trebuiau sa ajunga la cunostinta populatiei? Suficienta asta o sa va piarda la viitoarele alegeri, ori n-aveti strategi in partidele dvs., ori nu stiti ce vor alegatorii de la dvs., ori habar n-aveti ce-i aia politica si cu ce se mananca. Astazi prin acceptarea lui Izmana la discutii si prelungirea acestor discutii total neinspirat, ati comis aceeasi greseala cu cea comisa cand ati intrat cu pedeleu’ la guvernare. Chiar nu puteti sa intelegeti ca nu mai este cazul de balet d-asta gaunos si prefecatorii aiuristice cu dialog putere-opozitie cand purceaua este moarta in cotet? Hai, ca Ponta este tanar si poate fi fraierit mai treaca-mearga, dar chiar nu mai sunt oameni maturi in PSD, inclusiv Dvs., care sa-l consilieze? Ca sa nu pomenesc nimic de partenerul liberal Antonescu. Astazi ati pierdut procente bune din electorat, continuati alba-neagra cu guvernantii si sa te tii surpriza la alegeri!
sa fiti iubit
marcus”
Fara alte comentarii, ca nu merita.

6 comentarii »

 1. Nu este chiar asa, Marcus.
  Izmana a fost adus cu intentia clara de a provoca o reactie de respingere din partea USL si a da apoi cale libera diversiunii deja exersate ‘opozitia nu vrea dialog, doar se preface’.
  Ca n-avea vreo justificare prezenta lui acolo rezulta, simplu, din atributiile lui ca ministru al Apararii si din rolul Armatei.
  In schimb – cretinul de Igas, care are directa legatura cu evenimentele, nu a fost prezent.
  Si nici din partea UDMR n-a venit nimeni – doar si ei fac parte din guvern.

  Comentariu de Arogantu' — 18/01/2012 @ 16:01 | Răspunde

 2. PS Sorry – se pare ca a fost prezent Kelemen Hunor.
  Dar caracterul provocator al prezentei lui Izmana ramine.
  USL a dorit intilnire cu PM Boc, nu cu ‘coalitia’ lui peste prajit.

  Comentariu de Arogantu' — 18/01/2012 @ 16:27 | Răspunde

 3. @ Arogantu; Nu sunt de acord cu tine! Daca USL-ul ar fi avut o atitudine transanta si ar fi spus clar ca nu-l vrea pe Izmana la dialog, precizand ca acesta nu reprezinta pe nimeni deoarece pseudopartidul lui este ilegitim , puteau sa zica portocaliii orice, lumea ar fi inteles pozitia celor din opozitie. Asa insa, prin prelungirea nepermisa a dialogului si acceptarea ideii de tradare au lasat sa se inteleaga ca sunt de acord cu astfel de practici. Macar ar fi putut sa protesteze public si tot ar fi fost ceva, asa insa canci, sunt toti o apa si-un pamant. Habar nu au sa profite de circumsante favorabile lor pentru care n-au absolut niciun merit. Este clar ca imbecilii astia portocaliii reactioneaza doar la forta (s-a vazut acum cat de repede fac pasul inapoi, calcand in proriul rahat scapat de frica), insa am senzatia ca baietii habar n-au cum sa-si creeze avantaje. Asta daca nu intentioneaza sa-l traga inapoi pe Izmana, ceea ce nu m-ar surprinde la clasa noastra politica.
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de marcus — 18/01/2012 @ 17:39 | Răspunde

 4. Reblogged this on Basil Wheel.

  Comentariu de incaunipocrit — 18/01/2012 @ 18:20 | Răspunde

 5. Marcus, ai perfecta dreptate. Mi-a venit sa vars cand am auzit ca oprea e langa pitic. Am fost convins ca Antonescu cel putin, va tasni in picioare si va pleca. N-a fost asa. Sunt trist si abatut. Pentru mine treaba-i acum clara. Nici macar nu ma mai intereseaza ce deznodamant va avea toata miscarea asta. Am injurat la cel ce tinea pancarta pe care scria „PDL-USL-aceiasi mizerie”. Dar uite ca omul avea dreptate. E trist.

  Comentariu de Radu — 19/01/2012 @ 00:05 | Răspunde

 6. Daca vreti sa vedeti cita dreptate are dl M ,va rog sa cititi pe Ion Coja-” Cine ne-a pricopsit cu Basescu”…..fff interesant,de fapt trebuie sa se strige si impotriva lui Isarescu ce l-a creditat pe TB in toate actiunile sale si impotriva FMI ce este adevaratul conducator al Ro acum. Eu cred ca Ro nu mai poate fi salvata….e daruita 90%,.cei ce au intrat in posesie au nevoie de Romania nu si de romani.Viitorul este f sumbru…

  Comentariu de cristina.amina — 19/01/2012 @ 03:48 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: