Blogu' lu' Marcus

01/07/2010

Traiane, Scoate Capu’ Pe Fereastra!

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:45

In aceste zile alde Boc si staff-ul sau de derbedei au mai facut o data dovada (n-am fi mai avut parte!), ce inteleg ei prin sintagma „interesul national”.
In momente in care romanii, lasati de izbeliste in primele momente de dezlantuire a furiei apelor de acesti guvernanti iresponsabili, se luptau, iar unii dintre ei au fost luati la propriu de ape, guvernantii Basescului , in loc sa fie preocupati de a lua masuri urgente de interventie pentru ajutorarea oamenilor, s-au lasat abuzati sexual de grija fata de conducerea viitoare a Radioului si Televiziunii nationale. Un lucru tot au facut, le-au promis rudelor celor decedati ajutoare banesti in schimbul vietilor luate de viitura.
Daca asta-i semnificatia sintagmei „interesul national” in mintea Basescului si a slugilor sale, ne putem usor imagina de ce este considerata presa un pericol pentru acest „interes”.
De remarcat in toata aceasta noua mascarada la care supune guvernul populatia tarii, este pozitia lu’ dom’ presedinte, pozitie care vorba pe invers a unui ilustru pesedist „nu este”. Cu alte cuvinte, in momente de adevarata si reala cumpana pentru viata si destinul unor conationali, dom’ presedinte a disparut ca magaru’ in ceata, tacerea „emanata” dinspre Cotroceni fiind de-a dreptul stanjenitoare.
Acum, daca ma gandesc un pic mai mult si mai bine, imi aduc amine ca acest comportament este tipic pentru dom’ presedinte care si la inundatiile din 2005 a pocedat identic si la fel cu o mica diferenta (sic!). La ora respectiva, timp de vreo trei zile, l-a preocupat public soarta alegerilor anticipate dupa care s-a deplasat cu elicopteru’ la podu’ de la Maracineni, daca nu ma insel, si le-a promis muncitorilor o betie, de ziua lui de nastere, la botu’ calului, pe pod, in conditiile in care acestia ar fi terminat lucrarile la timp. Dupa care s-a suit in elicopter si dus a fost.
Problema n-ar fi cu tacerea si ” de-a v-ati ascunselea” pe dupa perdelele Cotrocenilor, la momente de criza, ca doar am avut ocazia sa-l vedem pe carmaci cum a reactionat la protestele pensionarilor, ci cu ce va urma acestei taceri, dupa consumarea evenimentelor.
Si acest lucru deoarece, tot dom’ presedinte ne-a invatat, in astia mai bine de cinci ani de cand nu se da dus din tronul cotrocenist, ca dupa astfel de taceri nu urmeaza din partea lui nimic bun pentru romani, asa ca avem de ce sa fim ingrijorati, mai abitir decat de efectele devastatoare ale inundatiilor.

4 comentarii »

 1. Marcus, Clona a inlocuit vechiul moderator!Azi s-a dat de gol!
  Cine putea vedea ca eu am schimbat EN pe RO???
  http://www.jurnalul.ro/stire-editorial/piata-neagra-a-umorului-de-televiziune-548265.html

  Comentariu de CLIO — 01/07/2010 @ 20:01 | Răspunde

  • @Clio nu ma intereseaza neam subiectul respectiv!

   Comentariu de Marcus — 02/07/2010 @ 12:51 | Răspunde

 2. Ioska Buble: De câteva zile e un zvon că preşedintele Traian Băsescu ar avea din nou probleme grave de sănătate. Potrivit unor informaţii el ar fi fost ieri dus la investigaţii amănunţite la Spitalul Militar Central din Capitală (unde a mai fost), iar acum ar fi fost internat la Spitalul Serviciului Român de Informaţii de la Baloteşti (alţii spun UM344 de la Periş) . Se zice că ar fi vorba despre o pareză… nu se ştie dacă totală sau parţială.

  PS: Ăsta să fi fost motivul pentru care preşedintele nu a apărut deloc în aceste zile? Poate că da… dar mă întreb şi eu, dacă e aşa bolnav cum se zvoneşte… atunci cine semnează decrete în locul său?

  ALM: Doamne ajuta!

  Comentariu de ALM — 01/07/2010 @ 23:19 | Răspunde

  • Deh, ALM, stiu si eu ce sa zic? In cel mai bun caz merg si eu pe mana dumitale si zic Doamne Ajuta, cu toate ca nu m-am rugat niciodata pentru raul cuiva, da’ cu asta altfel nu se poate, e mai rau ca Lapusneanu 🙂
   sa fiti iubit
   marcus

   Comentariu de Marcus — 02/07/2010 @ 12:50 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: